BluePoint - Meet. Work. Tech.

Een nieuwe naam voor een nieuwe stijl business & network centres

Drie bestaande business & event centres in Antwerpen, Brussel en Luik krijgen een nieuwe naam en heten voortaan BluePoint. Tegelijk worden de bestaande praktische en functionele services vernieuwd en verbeterd om het zakendoen en samenkomen nog aangenamer te maken.

Technologie betekent vooruitgang en BluePoint spitst zich voortaan toe op het aanbieden van vooruitstrevende en innovatieve business & event technologieƫn, nieuwe flexibele werkplekken en co-working ruimtes voor groeiende bedrijven die vooruitgang nastreven.

Deze drie bestaande business & event-locaties zijn de thuisbasis van Agoria, de sectorfederatie voor de technologisch gedreven industrie in Belgiƫ, dat tevens de eigenaar is van de centres.

De nieuwe naam van de nieuwe stijl business & event centres BluePoint verwijst naar de kleur voor technologie (BLUE), de punt van het logo van Agoria (POINT). Het nieuwe logo verwijst naar de geluidsweergave van het praten tijdens meetings en bijeenkomsten.

BluePoint

BluePoint.be

LOFT 33 ontwikkelde voor Bluepoint een website in meerdere talen die de drie business en event-locaties in Belgie en daarbuiten op de kaart zet.

Design user interface, user experience, grafisch ontwerp desktop, mobiel design, technologie keuze, wire framing, informatie architectuur, web development, online chat-module, hosting infrastructuur, first-line support, SEO optimalisering van het platform.

bezoek de website

loft 33 case bluepoint storyboard

Character design, scenario storyboard & animatie

Om de veelvuldigheid aan diensen die BluPoint aanbiedt duidelijk en overzichtelijk aan de bezoeker te tonen, werd gekozen voor het maken van animatie. Via een hoofdpersonage doorloopt men stapgewijs de mogelijkheden dit BluePoint te bieden heeft.

Video editing

Infographic animatie, voice over in Engels, vertalingen naar Duits, Japans en Koreaans.

Laat ons samenwerken!
Neem gerust contact met ons op