Wij zijn experts in online communicatie en webontwikkeling.

Onze aanpak is gericht op UW succes.

loft 33 quick fact klanten
Websites

De online identiteit van bedrijven en organisaties zowel in België als daarbuiten versterken en web bezoekers aansporen tot actie en interactie. Dat is waar LOFT 33 sterk in is.

Ontdek meer over onze
websites

loft 33 quick fact webprojects
Webapplicaties

Met onze applicaties optimaliseren we de werking van uw bedrijf door de bedrijfsprocessen te automatiseren en efficiënter te laten verlopen.

Ontdek meer over onze
webapplicaties

loft 33 quick fact bezoekers
Webshops

Succesvol zijn in E-commerce betekent inkomsten genereren met uw webwinkel die gericht is op het genereren van bestellingen die uiterst efficiënt verwerkt worden. LOFT 33 ontwerpt en maakt deze E-shops.

Ontdek meer over onze
webshops

Ook jouw website zet je bezoekers aan tot de juiste actie!

Gebruiksvriendelijk, goed gestructureerd en visueel aantrekkelijk. Dat zijn de kenmerken van de websites die LOFT 33 ontwikkelt.

Ik wil een succesvolle website!
Neem gerust contact met ons op

loft 33 quick fact klanten
Webdesign

De juiste boodschap naar de juiste doelgroep en dit met de juiste tone of voice? Een krachtige UX in een aantrekkelijk design resulteren in websites die de online identiteit van uw bedrijf versterkt en online bezoekers aanzet tot actie.

loft 33 quick fact webprojects
Joomla & Wordpress

Wij maken websites met Joomla & WordPress als content management systeem. Deze cms systemen zijn wereldwijd de populairste open source content management systemen waarmee u zelf uw website kan beheren via desktop, tablet én smartphone.

loft 33 quick fact bezoekers
Resultaat

Welke pagina’s zijn het meest populair en welke weg volgen bezoekers tot ze daadwerkelijk klant worden? Door u de juiste SEO technieken te presenteren en voor u uit te voeren scoor je op korte termijn hoog in Google en andere zoekmachines. LOFT 33 maakt resultaatgerichte websites.

Online technologie kan perfect toegepast worden om een bedrijf efficiënter te maken, zowel kleine als grote bedrijven.

Koppeling met de eigen bedrijfsdatabanken

Webapplicaties kunnen gekoppeld worden aan de bedrijfsdatabanken om steeds de meest courante informatie te verschaffen extern aan uw klanten en zakenpartners, of intern aan uw werknemers. Zo kan je extra diensten of services aanbieden door informatie te verspreiden aan of juist extra informatie verkrijgen van uw doelgroep. Standaardoplossingen blijken niet altijd te voldoen en dan zorgt LOFT 33 voor maatwerk.

Desktop & mobile

Alles wat wij ontwikkelen, of het een website is of een web applicatie, moet op ieder scherm en op ieder apparaat perfect werken. Een goede web applicatie handelt alle processen af terwijl deze zeer makkelijk in bediening is. Het maakt uw bedrijf uiteindelijk flexibeler. LOFT 33 laat bedrijven sneller en efficienter werken met minder fouten.

Ik wil een succesvolle webapp!
Neem gerust contact met ons op

Webshops die overal goed scoren zowel op desktop en mobiel.

Vandaag de dag gaan meer en meer klanten online shoppen. Dankzij out of the box webshops zoals virtuemart kunnen ook kleinere ondernemers hun producten online aan de man brengen. LOFT 33 maakt webshops die het product optimaal tot z’n recht laten komen. Onze webshops draaien om gebruikersvriendelijkheid voor klant én ondernemer.

Ik wil een succesvolle webshop!
Neem gerust contact met ons op

Wij leveren meetbaar succes.

Internet bureau LOFT 33 begeleiden bedrijven bij hun digitale transitie door resultaatgerichte digitale ervaringen. Heldere communicatie, altijd iemand aan de telefoon krijgen die begrijpt waar het over gaat, en meteen een goed antwoord krijgen op je vragen en korte respons tijden. Dat is het voordeel van samenwerken met een kleine veelzijdige organisatie. Vraag onze klanten waarom zij voor LOFT 33 kiezen en ze antwoorden allemaal: de mensen die er werken en de service die ze bieden.

Wij hebben altijd zin in
nieuwe uitdagende projecten!

Neem gerust contact met ons op